HomeWie ben ikAdvieswerkzaamhedenNeem contact met mij oponderhanden werkFotogalerij projectenReferentiesFavoriete links
VM&P bouwadvies
Voor het betere bouwen
Home

VM&P bouwadvies is een onfhankelijk bouwkundig adviesbureau dat is ontstaan uit Architectenbureau Verweij Messnig & Partners te Soest en Baarn.

Eind 2010 zijn wij gestopt met het architectenbureau en ben ik doorgegaan als zelfstandig bouwkundig adviseur.
 
Bij het architectenbureau ben ik ruim 18 jaar werkzaam geweest, waarvan de laatste 8 jaar als mededirecteur.

Met mijn ruim dertig jarige ervaring kan ik u op nagenoeg alle gebieden van de bouwadvisering bijstaan tijdens het bouwproces.

Ik werk met betrekking tot de architecten- en ontwerpwerkzaamheden nog nauw samen met mijn voormalige compagnon Gertjan Eekel van Eekel architect&bureau te Huizen.
Ook met betrekking tot tekenwerkzaamheden kan ik putten uit een aantal contacten die ik heb met CAD-tekenaars.

Hierdoor kan ik u als opdrachtgever een compleet verhaal bieden wat eventueel nog uit te breiden is met de adviseurs voor constructie en installaties. Ik heb in de loop der jaren vele contacten met adviseurs gehad die goed werk leveren en die ik dan kan inschakelen.

Voor schoolbesturen die zelf bouwheer zijn, voor gemeenten die bij projecten capaciteitsproblemen hebben, voor woningbouwverenigingen die pieken hebben in hun planning, voor zorginstellingen  en voor alle  particulieren die assistentie nodig hebben voor hun bouwactiviteiten ben ik beschikbaar als bouwkundig adviseur.
HomeWie ben ikAdvieswerkzaamhedenNeem contact met mij oponderhanden werkFotogalerij projectenReferentiesFavoriete links